Четвер, 25.04.2024, 18:16
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Основний розділ » НАША ДІЯЛЬНІСТЬ » Просвітня робота з населенням (Беспритульні тварини, це слідство людської безвідповідальнос)
Просвітня робота з населенням
CatwalkerДата: Середа, 29.09.2010, 23:51 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми вважаємо, що тільки змінив відношення людей до безпритульних тварин можна вирішити цю проблему. Звідки вони беруться?. Їх або викинули на вулицю, де їм вдалося вижити і вони починають безконтрольно розмножуватися, або люди прикормлюють у дворах і самі не контролюють розмноження. Треба формувати відповідальне ставлення до тварин.І починати з роботи в школах.І обовязково просвітня робота з населенням про програму стерилізації. У нас це відвертається населенням. А вся Європа і Штати тільки так контролюють чисельність тварин. І ми іншого шляху не знайдемо, як бі ми не хотіли.Мені часто докоряють, що і на людей грошей не вистачає. А ви не задумувалися, чому тепер досить часто молоді мами кидають , продають своїх малюків. Чому старі люди стають нікому не потрібні? Ні тому, що іх в дитинстві не навчили доброму і відповідальному ставленню до тваринки, не дали навиків догляду за ними?.А навпаки, можливо, батьки самі на очах дитини проявляли жорстокість.Діти світ бачать буквально і потім переносять в своє доросле життя.
 
Форум » Основний розділ » НАША ДІЯЛЬНІСТЬ » Просвітня робота з населенням (Беспритульні тварини, це слідство людської безвідповідальнос)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Наші реквізити
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи згодні ви допомагати вирішувати проблеми безпритульних тварин
Усього відповідей: 138
Друзі сайту

www.auto-gyro.com.ua

Мультимедія

Украинский портАл
Украина онлайн