Четвер, 28.03.2024, 23:29
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Основний розділ » ЗДОРОВЯ І ДОГЛЯД » Стерилізація тварин. Що це таке? (*******)
Стерилізація тварин. Що це таке?
Чи підтримуєте ви стерилізацію , як самий гуманний засіб контролювання чисельності тварин?
1.1 Так, підтримую[ 1 ][100.00%]
2.2.Ні, не підтримую[ 0 ][0.00%]
3.3. Затрудняюсь відповісти[ 0 ][0.00%]
4.4.Мені байдуже[ 0 ][0.00%]
Усього відповідей: 1
CatwalkerДата: Понеділок, 27.09.2010, 23:14 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Стерилізація тварин-це позбавлення тварини розмножувальних функцій хирургічним шляхом.
Стерилізація-це не складна операція. особливо для кобелів і котів. Для сук і кішок-потребує де що більшого післяопераційного догляду. Але через 3-4 дні і вони вже практично здорові.
"Допоможи другу"розпочинає свій проект по стерилізації безпритульних тварин і ми будемо фіксувати на фото етапи цього міроприємства і ознайомимо Вас зо всіма особливостями.
 
ИраДата: Вівторок, 28.09.2010, 17:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Питання, якщо собакою опікуються, підгодовують, роблять всі необхідні мінімальні маніпуляції ( протиблошинна обробка, глистогонні засоби ), потрібна стерилізаця, чи є у організації можливість утримання на мінімальний післяопераційний термін трварину. В якості волонтера можу всі витрати та догляд (перев"язки, оброба рани, годівля) взяти на себе. Необхідне просто місце утримання, та контроль ветлікаря.
 
CatwalkerДата: Вівторок, 28.09.2010, 22:41 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякуємо, Іра, за підтримку!Ми завтра розмістим № телефона і Ви можете з нами звязатися. Поки що в нас нема місця перетримки прооперованої тварини, тому ми можемо допомогти бажаючим опікунам тварин простерилізувати, але доглядати собаку ви маєте десь у себе. Консультації ветеринара обовязково будуть. Ми самі починаємо таку стерилізацію і забираємо собаку де домовились. Але , сподіваємось, що наша співпраця з мерією буде продовжена і нам виділять десь куточок. А програма максимум-це притулок , як раз для таких цілей.
 
CatwalkerДата: Вівторок, 28.09.2010, 22:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
+380 99 5533501 Завтра ми будемо на звязку.
 
ИраДата: Середа, 29.09.2010, 20:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Зрозуміло. Я обов"язково зв"яжусь з вами.

Хотілось би вияснити ще декілька питаня. як мабудь зацікавлять всіх, хто захоче допомогти.
1.Чи існує досвід аренди приміщення, або аренди площі, де б можна було встановити вольєри, в яких би могли б доглядати тварин псля стерилзації. Можливо, щось порадити. Чи вартує звертатись до власників складських приміщень? Чи вартує звертатись до бабусь в приватних будинках (лишня копійка їм не завадить, а утримувати одного барбоса в вольєрі змога буде у волонтера)?
2.Чи потрібний цілодобовий догляд за твариною, чи вистачить частих відвідин для обробки ран, та для того щоб дати ліки, знеболювання.
Справа в тому, що знайдеться багато ентузіастів, але це люди в яких є власні домашні тварини, та люди, що проживають в квартирах. Досить нелегко всій родині перенастроїти свій уклад, та й тварини бувають різні.
3. Тварина як мінімум має до себе підпускати, для цього можна просто підгодувати собак в місцях скупчення, вони досить швидко звикають, особливо це стосується дворових зграй.

 
CatwalkerДата: Середа, 29.09.2010, 23:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Арендувати ми не пробували. Це ідея. Но для цього потрібні гроші.Ми тільки почали свою активну роботу з громадськістю, тому , я думаю, такий варіант возможен. Не хочеться починати зі збору грошей. хоча вони дуже потрібні і для стерилізації. Безкоштовно можна проводити обмежену кількість операцій. Тому ми почали все на безкоштовній основі і будемо розвиватися. А ті, хто хоче і може допомогти з розміщенням прооперованих тварин, або знайденіх, будь ласка, відзивайтеся!
Зараз ми перетримуємо собак там, де нам дозволяють. У наших друзів, в сарайчиках. Дуже сподіваюсь, що активно будемо втілювати цю програму і мерія піде нам на зустріч і десь знайде на території міста куточок для вольерів.
Все про те, як доглядати за прооперованой собакою знає наша Вера. В неї багатий досвід. Я думаю, що можна приходити навіщати. Кобелі практично зразу відпускаюься, максимум сутки.
 
Форум » Основний розділ » ЗДОРОВЯ І ДОГЛЯД » Стерилізація тварин. Що це таке? (*******)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Наші реквізити
Форма входу
Пошук
Наше опитування
Чи згодні ви допомагати вирішувати проблеми безпритульних тварин
Усього відповідей: 138
Друзі сайту

www.auto-gyro.com.ua

Мультимедія

Украинский портАл
Украина онлайн